isolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen
isolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen
isolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Isolatiepremie: voordeliger isoleren

Je huis isoleren, het kan een aardige duit kosten. Maar gelukkig kan je de kosten wat drukken dankzij de juiste isolatiepremie. Waar vind je de isolatiepremies die voor jou van toepassing zijn? Applis helpt je op weg.

 

Welke isolatiepremie ontvang jij?

Neem een kijkje op www.premiezoeker.be en www.energiesparen.be waar alle isolatiepremies verzameld werden. Aan de hand van de stad of gemeente waar je woont (en enkele andere gegevens over je woning), kom je te weten welke isolatiepremie je kan aanvragen. Een isolatiepremie voor dakisolatie, zoldervloerisolatie, muurisolatie of hoogrendementsbeglazing zijn enkele voorbeelden. Op www.energiesparen.be vind je naast isolatiepremies nog andere nuttige informatie omtrent energiezuinig wonen.

 

Van wie kan je een isolatiepremie ontvangen?

Als particulier kan je diverse isolatiepremies aanvragen. Die kunnen uitgaan van de gemeente, de provincie, de Vlaamse overheid, de federale overheid of de netbeheerder. Informeer je dus goed over welke isolatiepremies er voor jouw werken beschikbaar zijn, zodat je je investeringskosten zo laag mogelijk kan houden.

 

Isolatiepremie voor dakisolatie

Heb je recht op een isolatiepremie voor bijvoorbeeld dakisolatie of zoldervloerisolatie? Dan houdt dat in dat je de zoldervloer van een onbewoonde zolder wilt isoleren of een plat dak wilt isoleren langs de boven- of onderkant.

 

EPB-certificaat

Elke isolatie die we plaatsen is EPB-gecertificeerd. EPB staat voor Energie Prestatie Binnenklimaat en een dergelijk certificaat is een officieel document dat je informeert over de energetische kwaliteit van de woning. Aangezien onze producten allemaal EPB-gecertificeerd zijn, wil dat zeggen dat onze isolatiematerialen en -technieken optimaal bijdragen tot een verbetering van de energieprestatie van een woning.

 

Vraag je isolatiepremie aan

… isoleer je woning en bespaar een pak geld op lange termijn. Een huis isoleren daar waar het nodig is, dat merk je trouwens niet alleen op je energiefactuur, maar dat zal je ook ervaren als extra wooncomfort. Bovendien zal je woning dankzij een goede isolatie meer waarde hebben op de verhuur- en verkoopmarkt. En met de juiste isolatiepremie kan je de isolatie van je woning voordelig realiseren. Specifiek voor de (dak- of vloer)isolatie kan je een beroep doen op de ervaring van Applis.

Ontdek meerisolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen
Facebook isolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen LinkedInisolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen YouTubeisolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen
Contacteer onsisolatiepremie isolatiepremies isolatiepremie voor dakisolatie isolatiepremies aanvragen

APPLIS bvba
Mechelsestraat 45
2260 Westerlo

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be